kategoria: Laptopy, netbooki
2014-01-20 17:09 bacha52
Zdecydowanie bezprzewodowa nie przeszkadza dodatkowy kabel,zamiast baterii akumulatorek. [ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Laptopy, netbooki
2014-01-23 12:34 bacha52
Musisz przede wszystkim odpowiedzieć sobie na pytanie do czego będziesz używał laptopa.Warto się zastanowić nad tym że apetyt rośnie w miarę jedzenia i potrzeby póżniejsze się zwiększają.Radzę porozmawiać z kimś doświadczonym ,niekonicznie"specjalistą" [ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Przetwory
2014-01-23 14:04 bacha52
można mrozic ale nie wszystkie,n.p.rydze nabierają gorzkiego smaku [ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Wędkarstwo
2014-01-15 20:15 bacha52
w większości przeżyje [ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Bezpieczeństwo komputerowe i sieciowe
2014-01-22 16:24 bacha52
Sposobów jest wiele:może to być nazwa miejscowości w której przeżyliśmy coś milego pisana łącznie z datą (data pisana z wciśniętym Caps Look).Istotne jest aby nikt nie powołany, naszego hasła nie podpatrzył.To zazwyczaj bywa przyczyną jego utraty lub zwyczajne zapomnienie. [ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Laptopy, netbooki
2014-01-22 14:52 anatol61
oczywiście że nie ma zgadzam się z przedmówczynią,chociaż to nic nowego nie wnosi.Podobnie jak jej "odpowiedż" [ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Oprogramowanie
2014-01-23 13:26 bacha52
Używam automapy,kiedyś używałem Garmina w telefonie [ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Przetwory
2014-01-20 17:38 bacha52
Konfitura: płatki róży są po prostu ucierane z cukrem na zimno
Składniki (na 1 słoiczek 200ml
100 g płatków róży
200 g cukru drobnoziarnistego (nie cukru pudru!)
sok z 1/2 cytryny
Płatki róży trzeba zebrać w miarę pogodny i słoneczny dzień, tak aby były one suche. Można je włożyć na 1 dzień do lodów...
[ pokaż całą odpowiedź ]
2014-01-23 12:03 bacha52
wydaje mi się że ważniejsza od kwestii finansowych jest możlwość publikacji swego dzieła,oraz perspektywy na przyszłość [ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Zdrowa żywność
2014-01-23 22:03 bacha52
Ja używam zwykłej jodowanej.Grubą tylko do przetworów na zimę. [ pokaż całą odpowiedź ]