kategoria: Kolekcjonerstwo
2014-01-18 23:22 bacha52
Do naczynia np.kubek włożyć folię aluminiową(spożywcza),wsypać łyżkę soli dodać monety srebrne i wszystko zalać wrzątkiem.Pozostawić na pewien czas ,wypłukać i gotowe. [ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Muzyka
2014-01-18 18:31 bacha52
Trudno to sprecyzować , ponieważ wiele zależy od nasroju.Lubię słuchać radiowej Trójki,złote przeboje- ogólnie klasyka. [ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Ogród: porady
2014-01-17 15:57 bacha52
Winorośl należy przycinać w okresie zimowym najlepiej w lutym ponieważ są zmarznięte i roślina traci najmniej soków.(nie płacze) [ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Alkohole
2014-01-16 21:15 bacha52
Bardzo gorzko. [ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Sport: pozostałe
2014-01-16 19:40 bacha52
dobrze jest zabezpieczyć go przed wilgocią,n.p.folią
powodzenia
[ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Laptopy, netbooki
2014-01-16 16:58 dobrzezrobimy.pl
Witam. informacje są powierzchowne, żeby zdjagnozować co go boli. Przyczyn może być wiele, może np.: się przegrzewać i się zawiesza, może byc zawirusowany i "muli" go. Spróbuj zainstalować program malwarebytes, przeskanować go tym programem w poszykiwaniu wirusów i innego złośliwego oprogramowania, ... [ pokaż całą odpowiedź ]
2014-01-16 15:22 Eska1954
A ja kocham moje miasto-Dzierżoniów.Męczą mnie duże miasta,a w takim średniej wielkości żyje się spokojnie. [ pokaż całą odpowiedź ]
2014-01-16 14:44 bacha52
Doniczkę ze etorczykiem należy raz w tygodniu zanurzyć w wodzie zdodatkiem soku z buraków,przez 30 minut.Powodzenia. [ pokaż całą odpowiedź ]
kategoria: Ciasta
2014-01-16 14:15 bacha52
Chleb żytni na zakwasieSkładniki:40dag zakwasu40dag mąki żytniej razowej (typ 2000) można również użyć mieszanki mąki pszennej tortowej i żytniej160ml wody ciepłejłyżeczka soliłyżeczka cukru (można użyć miodu)łyżka olejuChlebek wykonany w maszynie ... [ pokaż całą odpowiedź ]
2014-01-16 13:23 bacha52
Ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką w dużej misce: 4 żółtka + 3/4 szklanki cukru ucieram na kogel-mogel, dodaję olejek pomarańczowy i odrobinę cytrynowego (najbardziej lubię dr. Oetkera)• w półlitrowym naczyniu (wysokim) ucieram lekko 8dkg drożdży z łyżką cukru, po chwili drożdże stają się płyn... [ pokaż całą odpowiedź ]